Szombaton a Dráva part vár minden szórakozni vágyót

Szombaton délután a barcsi Dráva strand ad helyszínt az idei halászléfőzésnek, főzős-hownak, és nemzetiségi kulturális bemutatónak. Délután két órától egészen késő estig vár mindenkit a Dráva part.
 

A Drávamenti Nemzetközi Halászléfőző Verseny kísérő programjai között a helyi nemzetiségek is szerepet kaptak. Fellép a Podravina Együttes a Visin zenekarral, a Boróka Táncegyüttes, és a Német Nemzetiségi Hagyományőrző Egyesület kórusa, és a roma Nemzetiségi Önkormányzat Együttese is.
16 órától a helyieket váltják a meghívott fellépők, elsőként Szekér Gergő, magyar énekes, színész, zeneszerző, az X-Faktor nyolcadik évadának versenyzője, A Dal 2019 résztvevője, majd 19 órától a Matyi és a hegedűs. A mulatós műsor előtt kap helyet a színpadon Bede Róbert sztárchéf, a program házigazdája, aki egy főző-showt rögtönöz.
Az eredményhírdetés 20 órakor kezdődik, az első három helyezés mellett díjat adnak át: a „Legszebb tálalás”-nak, a „Legfiatalabb versenyző”-nek, a „Legidősebb versenyző”-nek, és elismerés jár a „Legegységesebb csapatmegjelenés”-ért is. Minmdez tehát szombaton, június 22-én, a drávai Szabadstrandon, Barcson.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!