Sikeresen szerepeltek a DVK-s diákok az Amerikai Sarok szemináriumon

Véget ért az  American Corner pécsi idei kurzusa, melyen barcsi középiskolások is részt vettek. A Dráva Völgye Középiskola diákjai az utolsó napon nagyon színvonalas angol nyelvű előadásokat tartottak, és sikeres szereplésüket oklevél is bizonyítja.
 

Az American Corner az ország 5 pontján működő nyilvános klub, mely az amerikai oktatási minisztériummal együttműködésben az amerikai kultúra, történelem és nyelv nemzetközi népszerűsítésével foglalkozik. Felnőtteknek és gyerekeknek is kínálnak különféle ingyenes programokat (társalgási klub, természettudományos szakkör, vizsgafelkészítő tanfolyamok stb.), valamint az Amerikai Egyesült Államokban továbbtanulni kívánó fiataloknak szolgálnak információval és segítséggel.
A Dráva Völgyés diákok (9-10-11-12. gimnazisták) már második éve látogatják rendszeresen a társalgási klub programokat, valamint vizsgafelkészítő kurzusokat. Az idei tanévben egy nagyon érdekes tanfolyamon vettek részt: a nyilvános szereplés és beszédek tartásának rejtelmeibe vezették be őket.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!