Sikeres volt és fellépéssel ért véget az idei barcsi zenei tábor

Az idei évben is rendezett zenei tábort a Vikár Béla Művészeti Iskola. Az intézmény vezetője elmondta, általános iskola első osztályától a nyolcadik évfolyamig bármelyik barcsi zenepalánta jelentkezhetett az egy hetes programra.
 

Vránicsné Jancsi Erika szerkesztőségünknek úgy nyilatkozott, közel egy évtizedes hagyománya van az iskola nyári rendezvényének, melyet az idei évben második alkalommal már mint Erzsébet tábort sikerült megrendezni. A támogatásnak köszönhetően az oktatás és gyakorlás mellé sikerült kirándulást és kézműves foglalkozásokat is beiktatni.
A kis zenekar, a rezesek, fafúvósok és ütősök a művelődési központ nagyszínpadán rendezkedtek be, míg a többi tanszak növendékei a zeneiskolában.
A táborban 6 tanár segítette az 50 fős tanulógárdát az új darabok betanulásában. Ezekből pedig fellépések is születtek. A kis zenekar a szülők előtt mutatta be mit tanult, a többiek pedig, énekesek, hegedűsök, zongoristák egymás előtt remekeltek.
A kirándulás alkalmával a Pogány melletti Zsálya ligetet keresték fel, ahol a kikapcsolódást és a közösség erősítést számháború és erdei kincskeresés valamint sok más játékos programok kísérte.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!