Sikeres volt a barcsi fürdő nyara

Jól sikerült a hétvégi strandprogram Barcson, sikerült sokakat csobbanásra csábítani. A kültéri medencék még pár napig várják a vendégeket, addig tart a szezon, ameddig a jó idő.
 

Elégedettek lehetünk a vasárnapi látogatottsággal, de nem csak ezzel, hanem az idei strandforgalommal is, mondta a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ vezetője a HÍD Televíziónak. A hétfői Barcsi Krónikában elhangzott, hogy négy hónapig zárva voltak az év elején, így a 2021-es statisztika nem lesz a legfényesebb, viszont a májusi nyitást követően, ha kicsit bátortalanul is, de beindult a forgalom. Lipics István elmondta, májusban, az előző évek átlagához képest sajnos csak 38%-os volt a kihasználtság, de ez folyamatosan nőtt, júniusban már 65-67%, júliusban 85%, augusztusban pedig 96%-os volt, az előző 16 év átlagához viszonyítva.

Lipics István sikeresnek értékelte a nyarat, és hozzá tette, hogy nagyon sok új vendég volt, akik korábban nem jártak még a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs központban, ugyanakkor csak az egyik szeme nevet, a másik sír, mert sok-sok horvát vendég viszont elmaradt.
Azt is elmondta a barcsi fürdő vezetője, hogy több kisebb műsoruk is volt a nyáron, több éjszakai fürdőzés is, az elsőn pl. a Piramis együttes koncertjét élvezhették a 20 óra után érkező vendégek. Egyébként ezekhez a késői strandlehetőségekhez mindig társult kisebb program, előadók, vagy épp. Dj., igyekeztek kicsit színesebbé tenni a nyári pihenést, a vakációt. Sikerült is, mert egyre nagyobb látogatottságot jelentett egy-egy éjszakai fürdőzés. A 2-300 fős részvételt már a 600 feletti is követte. A következő kulturális kísérő program karácsonykor várja a barcsi fürdő vendégeit.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!