A Seres Gépipari Kft. termelési kapacitásának bővítése (X)

A Seres Gépipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 216,74 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázat kiíráson. A 433,48 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projekt keretein belül infrastrukturális és ingatlan beruházás, eszközbeszerzés és információs technológia fejlesztés tevékenységek valósultak meg. A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A Seres Gépipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság az Emelő-, anyagmozgató gép gyártása /TEÁOR’08 28.22) tevékenységének fejlesztéséhez vette igénybe a támogatást.

A projekt által megvalósított beruházási elemek:

- technológiai korszerűsítést eredményező információs technológiai fejlesztés

- technológiai korszerűsítést eredményező új eszközök, gépek beszerzése

- anyagmozgatáshoz kapcsolódó új eszköz beszerzése

- termelési kapacitást eredményező festő és szemcseszóró csarnok építése.

A projekt a Kft. székhelyén (7630 Pécs, Bajor utca 2/1.) és telephelyén (7570 Barcs, Mező utca 70.) valósult meg.

A fejlesztés eredményeként a hazai ipar kiemelt iparágában tevékenykedő Seres Kft. termelési kapacitásainak bővítése valósult meg. Korszerű termék előállítási képessége és bővítése révén fejlett infrastruktúrával, és energia hatékonyan tud a továbbiakban termelni. Növelve ezzel versenyképességét, hozzáadott értéknövekedési potenciálját mind a hazai, mind a nemzetközi piacon. A megvalósult beruházás továbbá hozzájárul a Kormány társadalompolitikai célkitűzéseihez, így a foglalkoztatottság növeléséhez, és ezzel szoros összefüggésben a munkaalapú társadalom létrehozásához, a területi különbségek csökkentéséhez, valamint a fenntartható, intelligens és befogadó növekedéshez. A támogatott beruházás olyan kapacitásbővítést eredményez, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, és amely javítja a technológiai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 63 darab munkahelyet tud megőrizni, és további 5 munkahelyet teremt.

A projektről bővebb információt a http://seres.hu/ oldalon olvashatnak

További információ kérhető:

Takács Renáta, értékesítési vezető

Elérhetőség: +36 30 190-0372, marketing@seres.hu

 

(X- promóció)

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!