Semmelweis napi elismerések Barcson is

Július másodikán, munkaértekezlet keretén belül tartották a barcsi Kistérségi Járóbetegellátó Intézmény dolgozói a Semmelweis napi megemlékezésüket. A rendezvényen összegzés történt az elmúlt év eseményeiről, és elismeréseket is átadtak.
 

dr. Kisimre László igazgató elmondta, hogy minden változás ellenére a Rendelőintézet munkatársai állták a sarat, mint a recepciós munkatársak is az előjegyzés, a fertőtlenítés, a megnövekedett adminisztrációs munka miatt jelentkező többlet feladat ellenére is. Koós Csaba, a város polgármestere is megköszönte az egészségügyi dolgozók munkáját, kiemelve, hogy egy nehéz éven vagyunk túl és felhívta a figyelmet a védőoltás hiányának veszélyeire.
A barcsi intézményt sem kerülte el dolgozói kihelyezés, áprilisban a Nagyatádi Kórházba helyezték át Fenyvesiné Czeller Gabriellát, Szegény Zsuzsannát, Nagy Angélát és Karczagi Anikót. Az ő munkájukat is megköszönte az igazgató főorvos, aki átadta az idei elismeréseket is. Semmelweis nap alkalmából a gazdasági részleg két dolgozója Györe Sándorné és Tóth Szilvia részesült elismerésben. A Rendelőintézet zavartalan működése, az anyagok beszerzése, a finanszírozás és a logisztikában nyújtott teljesítményükért. Mindketten aktív részesei voltak EFOP-1.5.3-16-2017-123055 "Kúltúrák összefogása a közösségért" pályázatnak, mint szakmai és pénzügyi vezető.
Az intézmény két nyugdíjba vonuló dolgozóját is búcsúztatták a pénteki rendezvényen. Bozsányi Gyula pszichiátriai szakápolót és Csányi Anikó klinikai szakpszichológust. Megválasztották az év asszisztensét is, az elismerést Lovrencsics Attila vehette át, aki a COVID járvány idején a munkaköri munkája mellett a recepció csapatának munkáját segítette a TRIAGE-ban, a betegekkel való kapcsolattartásban. Munkájával hozzájárult a COVID járvány idején a zavartalan betegforgalom biztosításához.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!