Rendkívüli nyitvatartás a választás miatt a kormányablakoknál

A Somogy Megyei Kormányhivatal játékoztatása szerint az országgyűlési választásokra tekintettel, a Somogy Megyei Kormányhivatal valamennyi kormányablaka és a lengyeltóti okmányirodája rendkívüli nyitva tartással üzemel, április 6-7-8-án.

A választásokon való részvétel feltétele, hogy a választópolgár érvényes okmánnyal igazolja személyazonosságát, lakcímét vagy személyi azonosítóját, erre való tekintettel a kormányablakok és az okmányiroda április 6-7-8-án egységesen reggel 7.00 órától este 19.00 óráig tartanak nyitva.

Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy kizárólag a választáshoz kapcsolódó, lejárt érvényességű személyi okmányok megújítására illetőleg elkészült okmányok átvételére nyílik lehetőség a rendkívüli nyitvatartási időben, tehát a hivatalos ügyfélfogadási időn kívül - a választáson való részvételi lehetőség biztosítása érdekében, kizárólag
- ideiglenes személyazonosító igazolvány készítése
- a személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány pótlása, illetve
- az elkészült, személyazonosításra alkalmas okmányok (személyazonosító igazolvány, útlevél, valamint kártya formátumú vezetői engedély) átvétele intézésére lesz lehetőség. Az ügyintézéshez a személyazonosító igazolvány kiadását kérelmező ügyfélnek a személyazonosságát igazolnia szükséges!

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!