Rapkai Gáborék nyerték a tarnócai főzőversenyt

Rapkai Gábor és csapata készítette azt a pörköltet tegnap Somogytarnócán, melyet a zsűri a legjobbnak ítélt meg.

Nyolc csapat jelentkezett a Széchényi napi főzőversenyre, tudta meg szerkesztőségünk a településrész képviselőjétől. Krisztián Ferenc azt is elárulta, hogy az indulóknak biztosították a húst a pörköltekhez, így marha és disznó lapocka közül lehetett választani. A jó hangulatú verseny dobogósai végül marhapörköltek lettek. A harmadik helyen végzett Török László és csapata, a második helyezett a Kőbánya FC lett, ahol Sipos Kornél csapata idei vargányával bolondította meg a pörköltjüket, de még így sem sikerült felülmúlni a győztes ételt. Ahogy Rapkai Gábor fogalmazott a nyertes étekkel kapcsolatban: „semmi ördöngösség nincs benne, csak azt használtuk, ami minden háznál megtalálható, házi fűszerkeverék, sajátos recept; szívvel-lélekkel kell főzni és szeretettel osztani, nokedlivel és házi savanyúuborkával tálalva”. A nyeremény azonban nem a díj, hanem maga a nap volt. Gyerekkacajjal, baráti beszélgetésekkel, és a fellépők között Varga Miklóssal.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!