Programban gazdag napok advent végén

Szinte minden napra jut egy vagy két adventi rendezvény a héten, Barcson. Ma pl. Pálfalu településrészen lesz ünnepi program.

 

Szalai Csilla alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője megkeresésünkre elmondta, hogy az Őrláng Egyesület társszervezésében a Barcsi Városi Fúvószenekar érkezik a Klára utcai karácsonyfához, ahol 17 órától ünnepi összeállítással várják a lakókat. Mint megtudtuk, a közel fél órás zenei program közben meleg tea és pogácsa is segíti majd a közösség építő találkozást a pálfalusiak között. Közben készülődik a város a negyedik gyertyagyújtásra, az idei Ádventi Ölelés program zárása, szombaton 15 óra 30 perkor kezdődik a Sétálóutcánál, Somogytarnócán pedig vasárnap, december 19-én, 16 órakor kezdődik a gyertyagyűjtás.
December 18-án a Nyugdíjas Klub is tart karácsonyi rendezvényt, de a pandémia miatt, most ez csak szűk körű találkozó lesz, a bál elmarad. A szépkorúakból álló kézimunka szakkör is megtartja zártkörű adventzáró programját, ők, december 20-án ünnepelnek, és zárják az idei mozgalmas évüket, melyben sok-sok alkotás született. Ezekből a Barcsmédia Különös Karácsony című hétfői műsorában is találunk majd egy párat a sorsolásra váró ajándékok között, december 20-án, 18 órai kezdettel.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!