Péter Krisztián a legjobb somogyi erdész

Zselici erdész lett az év erdésze verseny somogyi válogatójának győztese. A versenyt csütörtökön tartották Középrigócon az Országos Erdész Egyesület szervezésében. A házigazda a SEFAG ZRt. volt.
 

Puskás Zoltán, a barcsi erdészet igazgatója szerkesztőségünk vendégeként a pénteki Vekkerben elmondta, Péter Krisztián a Zselici Erdészet munkatársa bizonyult a legjobbnak a 17 induló közül. A barcsiak is nagyon jól szerepeltek, Trapp Tamás harmadik helyezést, Tálosi György pedig, negyedik helyezést ért el.
Mint elhangzott a reggeli műsorban, a verseny a napi feladatok keresztmetszete, így kilenc állomáson, gyakorlatban és elméletben is bizonyítottak erdészeink. Bár ezek, ha nem is minden naposak, de jellemzően végzett munkafolyamatok, mégis ebben a verseny szituációban komoly próbatételek voltak. Puskás Zoltán elmondta, megérdemelt győzelem született, hisz Krisztián győzni és küzdeni érkezett Barcsra, tanulmányai helyszínére és sikerült is bizonyítania. Ennek értelmében, a legjobbnak minősülő Péter Krisztián képviseli a somogyi erdészeket az országos bajnokságon.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!