Pedagógusok, akinek igazán hosszú szünidő kezdődik, mert nyugdíjba vonulnak

Több oktatási intézményben az utolsó munkanapjukat, vagy már éppen felmentésüket töltik a barcsi pedagógusok közül jó páran. Az év végi eseményeken, tanévzárókon, ballagásokon tőlük is elköszöntek diákok, kollégák egyaránt.
 

A Szivárvány EGYMI-ből nyugdíjba ment Bencsikné Monostori Márta és Pénzár Árpádné, és felmentési idejét kezdte meg Horváth Béláné, valamint az iskola igazgatója Szemere Márta, akitől a szülői munkaközösség a tanévzárón köszönt el. A kollégák pedig e hét közepén.
Szintén elköszönt igazgatójától a Deák Ferenc Általános Iskola, nagyon megható búcsúztatók kíséretében állótapssal búcsúztatták a szülők és gyermekek Vízváriné Maronics Máriát, aki, tanárként még marad az intézményben. A Deákban még két pedagógustól köszöntek el, Orbán Józsefné és Rózsás Mártonné is nyugdíjba vonult.
Az Arany János Általános Iskolában már évközben megkezdődött az elköszönés. Az Arany napon Gorjanacz Györgynétől búcsúztak, aki márciustól nem tanít, most pedig a tanévzárón Bellainé Staller Zitától, aki szeptembertől nem tagja a tantestületnek. Szintén elköszöntek az Aranyban volt kolléganőjüktől, majd tankerület vezetőtől Cservölgyiné Rácz Ildikótól, aki szintén már felmentését tölti.
A Dráva Völgye Középiskola sem maradt ki a sorból, ott, Bagosiné Kavalecz Erzsébet géptan és Uhrin Zoltán vadászatot tanító szakember kezdi meg a hosszú szünidejét.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!