Otártics Enikő újra a dobogó legfelső fokán

Február 26 - án rendezték meg, immár 32. alkalommal a szigetszentmiklósi nemzetközi karate versenyt, melyre 13 ország, 94 sportegyesületének, 960 versenyzője nevezett. A nagy induló létszám miatt azonban csak az "A" top kategóriát rendezték meg, 7 küzdőtéren. A Barcsi Városi SE 2 versenyzővel képviseltette magát.

 

Gulyás Csaba kumite versenyszámban jutott el a bronz mérkőzésig, de azt sajnos kisebb sérülés miatt fel kellett adja, így az 5. helyen végzett. A még 13 éves Otártics Enikő a 14-15 éves kadet korcsoportban az 5. helyen végzett, saját korcsoportjában viszont sorra hozta a pontokat, így a dobogó legmagasabb fokára állhatott Erdős Martin tanítványa.

 

Gulyás Csaba junior -67 kg-os versenyzőnk kumite versenyszámban az első mérkőzését 8:0 arányban megnyerte, egy azeri ellenfelével szemben. 2. körben egy KSI-s versenyzőtöl kikapott 2:1-re. Vígaszágon legyőzte egy magyar ellenfelét 3:1-re, így küzdhetett a bronzért. Ott sajnos kisebb sérülés miatt a mérkőzés feladására kényszerült, így az előkelő 5. helyen végzett.

A még 13 éves Otártics Enikőt felneveztük a 14-15 éves kadet korcsoport +54 kg-osok közé, ahol az első meccsét egy ciprusi ellenfével szemben 2:1-re megnyerte, második körben egy szlováv lányt győzött le 4:0-ra. A 3. körben egy rutinos UTE-s ellenfelétől 4:0-ás vereséget szenvedett. Legyőzője nem jutott a döntőbe, így az 5. helyen végzett. Ebbe a korcsoportba még bele kell erősödnie.

Enikő elindul a saját kor és súlycsoportában is, U14 +53 kg., ahol az első mérkőzésén szlovák ellenfelét 1:0-ra legyőzte. Második körben egy olasz társát múlta felül 1:0-ra. a döntőbe jutásért egy ciprusi ellenfelét győzte le magabiztosan 3:1-re. A döntőben egy magyar válogatott társát múlta felül 2:0-ra. Enikő így a dobodó legmagasabb fokára állhatott.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!