Nyomozás a barcsi könyvtárral

Játékra hív a Barcsi Városi Könyvtár. Ezen a héten közös nyomozást folytat a vállalkozó kedvűekkel. Amit keresnek, nem más, mint értékek, helyi értékek sora.
Május 6-án, hétfőn felhívás jelent meg a könyvtár közösségi oldalán: „ Fedezd fel Barcs helytörténeti értékeit „ címmel. A játék holnap, pénteken, május 9-én délben zárul, így még lehetőség nyílik bárki számára a csatlakozásra.

Amit tenni kell a jelentkezéshez nem más, mint a JÁTÉK szót elküldeni a www.facebook.com/konyvtarbarcs címre, és online érkeznek a feladatok, vagy a kihelyezett plakátok QR kódjával kapcsolódni a szervezőkhöz. Akár egyik akár másik utat választja valaki, az első feladványban megjelölt helyszínt felkeresve, és az ott készített fotót feltöltve kaphatja meg a következő feladatot. Összesen öt feladványt kell megoldani péntek délig, hogy részt vehessenek a jelentkezők az élményszerzést követő sorsoláson is.
Sziács Lászlóné, a könyvtár vezetője szerkesztőségünknek elmondta, hogy mindezt a Közösségek hete programsorozat részeként találták ki, amikor is, ebben az évben, a helyi értékek kapták a főszerepet. Ehhez kapcsolódik Pandur Ferencné, Lili néni életmű kiállítása, és ebbe a sorba illeszkedett be Rózsás Márton, tegnap esti helytörténeti sétája is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!