Nyári napközi a Barcsi Közösségi Házban

Egy nagy közös mozaik rajz készítésével indult, és Dráva parti piknikkel zárult a Barcsi Közösségi Ház többhetes programsorozatának első hete. Az első héten is már  20 gyermek vett részt a programokon.
 

Kezünkben a jövő nevet viseli a Barcsi járás integrált gyermekprogramja, melynek részeként az idei nyáron, öt héten keresztül várják napközis jellegű táborban a diákokat a barcsi, a somogyaracsi és a vízvári közösségi házak. Az előzetes jelentkezések alapján elmondható, hogy Barcson minden hét teltház közeli. A csoportok felügyeletében és a programok gördülékeny lebonyolításában a Családsegítő szolgálat is részt vesz szociális munkások bevonásával.
A héten volt kézművesfoglalkozás, könyvtárlátogatás, készült papírsárkány, moziklub is nyílott, a jövő héten légvár is gyarapítja majd a mozgás lehetőségek sorát a Máltai Szeretetszolgálatnak köszönhetően. Július végére pécsi kirándulást terveznek, de mennek Vízvárra és Somogyaracsra is a barcsiak, hisz a három közösségi ház közös programban is gondolkodik.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!