Nem zár be a csokonyavisontai fürdő, inkább megújul

Minden híreszteléssel ellentétben, nem készülnek bezárni a tulajdonosok a fürdőt Csokonyavisontán. Sőt! Fejlesztési terveken gondolkodnak, és a retro hangulat meghagyása melletti korszerűsítésen.
 

Az azonban igaz, hogy tulajdonosváltás zajlik. Sturmann Klaudia, az új üzemeltetés munkatársa szerkesztőségünknek elmondta, céljuk a valamikori visontai fürdő népszerűségének újbóli elérése, fejlesztésekkel, de a vonzó és nosztalgikus retro jelleg megőrzésével. Jelenleg apró un. ráncfelvarrások zajlanak, de már érezhető a változás.
A program és akció tervek első eleme a vasárnap éjszakai Medence partik sora, melyek egészen a hűvös idők beálltáig tartanak, és készül egy szeptember eleji több napos fesztivál is, melynek részletei a napokban lesznek nyilvánosak. Ez a rendezvény is bizonyítja, hogy valami készül.
„Szeretnénk tudatosítani mindenkiben, hogy nincs elfelejtve ez a csodálatos fürdő, nincs elfelejtve Csokonyavisonta, hanem megpróbálunk valami jót kezdeni azzal amit átvettünk, és igen, ez valóban valaminek a kezdete. Igaz, hogy nyárzáró, de Csokonyavisonta és a fürdő életében egy új korszak nyitása ” - fogalmazott Sturmann Klaudia a Dráva Hullám hétfői, Vekker című műsorában.
Fotó: Judt Ede

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!