Nem csak az íz, a küllem is számít a halfőző versenyen júliusban

A legszebb tálalást és a csapatmegjelenést is díjazza a zsűri a II. Drávamenti Nemzetközi Halászléfőző versenyen.

A versenyre még várják a legfeljebb 6 fős csapatok nevezését. Az alapanyagokról a résztvevőknek kell gondoskodniuk. A szervező Móricz Zsigmond Művelődési Központ arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az amatőr versenyzőket és az éttermeket külön értékelik majd. Július 7-én 14 órakor nyitják meg hivatalosan a versenyt, ahol 4 órájuk lesz a résztvevőknek arra, hogy elkészítsék a halászleveket. A 100 pontból a legtöbbet a zamatra kaphatják a versenyzők, de az illatot, a színt és az alapanyagok kiválasztását is értékelni fogják. A közönség szórakoztatásáról a nemzetiségi együttesek mellett Katz Zsófi, a Jambo és az Oxana zenekarok gondoskodnak, de Roberto mulatós műsora is várja a vendégeket.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!