Megtörtént a jótékonysági fotózás a barcsi menhely javára

A meghirdetett időpontot ugyan elmosta az eső, de a héten csütörtökön mégis sikeresen lezajlott a fotózással összekötött Menhely segélyező akció Barcson. 26 fő, több mint 200 kg élelmiszert ajándékozott a barcsi kutyusoknak.
Ladovszky Vanessza és Petrákovics Fanni, a két barcsi fotós kezdeményezte és szervezte a jótékonysági napot, melyen mindenkiről ingyen fotók készültek, akik élelmiszer adományokkal érkezetek a köztéri stúdióba.

Csütörtökön délután három kis díszletet állítottak fel, szalmabálákkal, különböző termésekkel, tökökkel és lámpásokkal. Az őszi hangulat nagyon tetszett az embereknek, mondta el szerkesztőségünknek Petrákovics Fanni. Hozzá tette, a fotókon kívül még forró csoki és kürtös kalács is került felajánlásnak köszönhetően sorsolás útján az adományozókhoz.
Biczák Balázs, a Barcsi Menhely vezetője arról számolt be, hogy már csütörtökön megérkezett a címzettekhez az élelmiszer szállítmány, mely 65 db 125 g-os konzervből, több mint 100 kg száraz és számos alu-tasakos eledelből állt.

A jó hangulatnak, az eredményes gyűjtésnek és a sikeres fotózásnak köszönhetően a szervezők szerint a jövőben is lesz hasonló akció.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!