Megalakult Barcs város képviselőtestülete

Felállt az új testület, esküt tettek Barcs Város testületének tagjai, majd a település polgármestere, Koós Csaba is. A képviselők többek között alpolgármestert is választottak.

Eskütétellel kezdődött az alakuló ülés, melyet kövezően a Helyi Választási Bizottság elnöke, Dr. Banna Zoltán elnök tájékoztatott a 2019 október 13-i választás eredményéről és a bizottság munkájáról. Az új képviselőtestület tagjai: Anderné Röszler Erika, Csende Jánosné, Horváth József, Kiss Anita, Krisztián Ferenc, Dr. Nuszpl Árpád, Remes Gábor, Szalai Csilla, Tatai Ferenc, Losteiner István, Varga Zoltán és a polgármester Koós Csaba. Ő volt az, aki javaslatot tett arra, hogy egy alpolgármestert válasszanak, Szalai Csilla személyében. A javaslatot a testület titkos szavazás során nyolc igen és négy nem szavazattal elfogadta.
A képviselők döntöttek többek között a szakbizottságok felállásáról, azok elnökeinek és képviselőtagjainak személyeiről és tiszteletdíjakról is. Részletek a Híd Televízió hétfői Barcsi Krónikájában.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!