Még nyitva a barcsi oltópont

Meghosszabbították a Barcson ideiglenes működő oltópont működési idejét. Az egészségügyi szolgáltatás áprilisban 7-8-án és 14-én is elérhető még.
 

November 22-én nyitott a Barcsi Oltópont, nagy érdeklődés mellett. Az első napon több órás várakozás is kialakult, azóta folyamatosan csökken az oltási kedv. Mikor kezdtek, 243 volt a csúcs, az azt követő 3 hét alatt dolgoztak a legtöbbet, napi 100 fő feletti létszámokkal. Január óta folyamatosan csökken az oltakozók száma. Az utóbbi időben volt olyan nap, amikor senki nem jelentkezett. Átlagosan, naponta 10 fő alatti az oltottak száma. Főleg harmadik és negyedik oltásért jelentkeznek. Pfizer, Moderna, Sinopharm és Janssen oltások kérhetők.
Információink szerint a legtöbben, 71% (1790 fő) a harmadik oltásért jelentkezett, 12% (344 fő) a másodikért, és 19 százalék, 551 fő itt vette fel az első oltását. Jó hír, hogy az utóbbi időben voltak akik negyedik alkalommal nyújtották karjukat, ez 240 személyt jelent. Eddig, Barcson, összesen 2925 személy kérte a Covid-19 elleni vakcinát. A megjelentek egy része a külföldi munkavállalás miatt kérte az oltást.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!