Már majdnem kész a kerékpárút

Az év utolsó napjaiban is dolgozott a kivitelező a barcsi kerékpárúton. Egy átjáró akadálymentesítése és táblakihelyezések zajlottak.
 

István József, a Házmester-Bau Kft. ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, nagy öröm számára, hogy a kivitelezés során adódott problémák, és a nem várt két hónapos kényszer leállás ellenére is sikerült a belterületi kerékpárút kialakításával végezni, közel 90%-ban az év végéig. A munkálatok nagy része már karácsony előtt befejeződött, de egy gyalogosátkelő akadálymentesítése az év végére maradt. A Posta sarkon, az Életfa lábánál megtörtént a meglévő átjáró burkolatának bontása, majd az un. taktilis elemek, a gyengén látók vezető sávjának beépítése. Ezzel a zajos, munkagépes, un. építő munkák véget értek.
Január elején folytatódik a jelzőtáblák kihelyezése és a Városháza előtti burkolat csere utolsó simításai mellett az ottani tereprendezés is. A kivitelezőtől független munkálatok is maradtak januárra. Pl. miután az útpálya nem száradt fel teljesen a kerékpárút útburkolati jeleinek felfestése is januárban zárul majd.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!