LMP tájékoztató Barcson

Az LMP országjárása keretében Demeter Márta a párt társelnöke látogatott Barcsra. Cél, találkozni a választópolgárokkal, és megismertetni velük a párt Európai Parlamenti programját.

 

Demeter Márta a HÍD Televíziónak adott interjújában megfogalmazta, szerintük a mostani választás tétje: lesz-e valódi képviselőjük a magyar embereknek az Európai Unióban és, hogy azok a  kérdések, melyek az emberek hétköznapjait érintik oda kerülnek-e az unió asztalára, mert mint fogalmazott, a jelenlegi kormány nem képviseli a magyar emberek érdekeit megfelelőképp.
Az LMP úgy gondolja, nem a multi cégeket kell támogatni, hanem a hazai kis és közepes vállalkozásokat, mert ezzel megállíthatnánk a megyék, köztük Somogy kiürülését. Ha a fiatalok kapnak támogatást vállalkozás indításhoz, saját termék gyártáshoz, ha itt foglalkoztatnák a helyben, a megyében élőket, ha az állam segítené az itt előállított termékek külföldi értékesítését, akkor ez a folyamat megállítható lenne. Az LMP programja szerint ehhez megfelelő képzési programokat is társítani kell és rendezni a bérválságot.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!