Lesz játszóház a városnapon

Lesz játszóház a városnapi programsorban. Szombaton délután az egész család jól érezheti magát. Ander Istvánné, a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete Barcsi Körzeti Csoportjának vezetője szerkesztőségünknek elmondta, délután három órától várják kézműves foglalkozások a gyermekeket a városközpontban.
 

Délelőtt 10 órai kezdettel a Városháza nagytermében tartják a Városi ünnepséget, itt adják át az idei városi szintű elismeréseket is. A huszárbevonulás, a kitüntetés átadás, a testvérvárosi köszöntők és rövid kulturális műsort követően, a Polgármesteri Hivatal udvarán időkapszulát helyeznek el.
A rendezvénysorozat ebéd után folytatódik, mégpedig a Városközpontban. A testvérvárosok terén 14.00-tól Könnyűzenei műsor vár mindenkit Katz Zsófival, a Budapesti Operettszínház művészével, az OXANA együttessel, Lipics Barnával, a musical színész, énekes, zeneszerzővel, és a Boróka néptáncos generációival. Mindeközben pedig, a gyerekek a játszóháznak kialakított sátrakban készíthetik a barcsi hűtőmágneseket, kitűzőket, és egyéb kézműves termékeket. A napot a MAGNA CUM LAUDE koncertje és a 22 órakor kezdődő tűzijáték zárja a Szabadidőközpontban.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!