Lehet még regisztrálni a vasárnapi esti ingyenes koncertekre!!!

A férőhelyek fele már betelt az önkéntes helyszíneken jelentkezőkkel a vasárnap esti Bikini és Detonic koncertre Barcson, ám lehetőség nyílt újabb regisztrációkra. 

250 fő még előzetesen, írásban kérheti a belépés lehetőségét vasárnap 14 óráig az I love Barcs facebook oldalán keresztül IDE KATTINTVA privát üzenetben, vagy az info@barcsmedia.hu e-mail címen. 

A regisztrációhoz a belépő személy pontos nevét, lakcímét és telefonszámát kell megadni a megadott elérhetőségeken. A szabad férőhelyekre bejutóknak a szervezők visszaigazolást küldenek válasz üzenetben. 

Azt kérik, hogy a koncertekre csak az regisztráljon, aki jó egészségnek örvend és biztosan meg tud jelenni a rendezvényen. Azok, akik már regisztráltak az önkéntes munka során, nem kell újból jelentkezniük.

Kapunyitás 17 óra 30 perckor lesz a strand parkoló felőli bejáratánál, ekkor a regisztrációs pontoknál ABC rendben tudnak állomásonként bejutni a nézők a koncert helyszínére. A szervezők így próbálják elkerülni a torlódást. Az este sztárvendége a Bikini zenekar lesz, a helyi Detonic pedig előtte, 18 órakor lép színpadra. A létszámkorlát az érvényes szabályoknak megfelelően 500 fő.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!