Közösségek hete, pénteki nyíltnappal a barcsi könyvtárban

Reggel nyolc órától, este nyolc óráig vár mindenkit pénteken a Barcsi Városi Könyvtár. A helyi értékek bemutatása sorában ezen a nyílt napon, a rendezvény házigazdájával, magával a könyvtárral ismerkedhetnek az érdeklődők.
 

Sziács Lászlóné, a könyvtár vezetője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a Közösségek hete programsorozat részeként, május 10-én, ők is bemutatkoznak. Ahogy a picik megszokhatták tőlük, lesz most is irodalmi produkció a Grimaszk Színház jóvoltából. A Kiskakakas gyémánt félkrajcárján túl, még kézműves foglalkozás is várja majd a piciket, délután négy órától egészen zárásig.
A bemutatkozásból nem maradnak ki a különböző képzési lehetőségek, sőt az informatikaoktatásba belekóstoló idősebb korosztállyal is találkozni lehet.
Szomor-Horváth Georgina könyvtáros hobbijába, a Spray paint art készítésbe segít belekóstolni, de fotózkodhatunk Star Wars szereplőkkel, részt vehetünk egy virtuális valóságban is VR szemüvegek segítségével, és mindeközben a Szív Egyesület tagjai egészségügyi szűréseket végeznek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!