Korszerűsítik a PTE KK Szívgyógyászati Klinikáját

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) június 2-án megkezdte a Klinikai Központ (KK) Szívgyógyászati Klinika homlokzatának korszerűsítését.
A munkálatok első ütemében a meglévő homlokzati hőszigetelést fejlesztik, valamint a burkolati elemeket újítják fel. A kivitelezési munkálatok szembetűnő része az épület északi bejárat biztosítását szolgáló előtető építése lesz.

Ennek kialakítása alatt, június 2-tól várhatóan mintegy 10 napon át a Janus Pannonius Klinikai Tömb (régi nevén 400 ágyas klinika) főbejáratán keresztül lehet majd megközelíteni a Szívgyógyászati Klinikát. Erről természetesen az időpontra érkező betegeket előzetesen tájékoztatja a klinika, és a helyszínen is segítik majd a tájékozódást.

A teljes korszerűsítés megvalósítása előreláthatóan mintegy másfél évet vesz igénybe. A munkálatok során elsődleges szempont a folyamatos és biztonságos betegellátás, ennek figyelembevételével szervezik a szakemberek a munkát. Ennek megfelelően a PTE KK Szívgyógyászati Klinika a felújítás alatt is folyamatosan, a megszokott rendben szolgálja a betegellátást, gyógyítást.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!