Kondipark épül a Deák iskola udvarán

Nem unatkoznak egy percet sem a barcsi Deák Ferenc Általános Iskola dolgozói. Az online tér adta szabadidejükben intézményt fejlesztenek. Az alapítványuk segítségével folytatódik az udvar játékeszközökkel való felszerelése.
 

Benczéné Németh Bernadett arról tájékoztatott bennünket, hogy bár az iskola alapítványa által elnyert két pályázat közül a Deák feszt nem valósulhatott meg a koronavírus járvány miatt március végén, a beruházás támogatás még aktuális.
Az iskola alapítványa Ép testben ép lélek címmel nyújtott be nyertes pályázatot a Helyi Akciócsoport felhívására, melynek megvalósításához megkezdődtek az előkészületei.
Megtörtént a kivitelezővel a helyszínbejárás, és a nyár folyamán felépül a 7 millió forint értékű beruházás. Szeptembertől minden bizonnyal már birtokba is vehetik a diákok az iskola udvarára tervezett 80 m2 alapterületű kondiparkot. A kondiparkban 4 eszköz kap helyet: multifitnesz állomás, gyalogló, lábizom erősítő és komplex karerősítő. A felújított terület remélhetőleg nagyban hozzájárul majd a felső tagozatosok udvarának esztétikusabb kinézetéhez, hiszen a régi játszótéri fajátékok már erősen megrongálódtak, az idő kifogott rajtuk. Az udvar felújítása mellett az új eszközök remekül kiegészítik majd az iskolában folyó sportoktatást.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!