Kétkeréken indultak vándorútra a Deákos diákok

Az idei évben újra vándorútra indultak a Deákos diákok, és voltak, akik a biciklizést választották ennek eszközéül. A bringástáborban 19 diák vett részt.
 

A Barcsi Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskola igazgatója, Benczéné Németh Bernadett arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy június 23-29. között egy hetet töltöttek el az Alpokalja-Fertő-táj vidékén. A hét nap során összesen 220 km-t tekertek a dimbes-dombos tájon. Felfedezték Magyarország itt található csodálatos helyeit, és az élményszerzést programokkal is gyarapították. Tanultak geológiáról, fürödtek a Répcében, kempingeztek, madárlesen voltak, meglátogatták az újonnan elkészült Erdők Háza látogatóközpontot, megcsodálták Sopront a Tűztoronyból, és strandoltak a Fertő-tóban egy kis ausztriai kitekintés során.
Benczéné Németh Bernadett, aki túravezetőként, egy szülő kíséretével, Dr. Kálmán László, amatőr bringással vett részt a táborban, azt is elmondta, hogy a gyerekek igazi csapattá kovácsolódtak, így nehéz volt búcsút venniük egymástól a vasútállomáson. Azt is megtudtuk, hogy fogadalmat tettek, jövőre ismét bringára pattannak, mert aki egyszer belekóstol a vándortáborok világába, az minden évben visszakívánkozik.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!