Kálmáncsa csapata lett az első a böllérnapon és szigetvári a böllérkirály

A szigetvári Somkövi József lett a IX. DRÁVAMENTI BÖLLÉRVERSENY legjobb böllére, vagyis böllér királya. Az összesítésben pedig az idei évben is Kálmáncsa végzett az első helyen.
 

A kálmáncsai csapat a tavalyi győzelem után ezúttal is nyerni jött, és sikerült is nekik. Ők szerezték a legtöbb pontot, sőt még legjobb hurkát is ők készítették. A Tiszacsegei Hagyományőrzők végeztek a második helyen, és a legjobb kolbásznak járó díjat is bezsebelték. A darányi Betyár tanya harmadik helyezést ért el, a töltött káposztájuknál pedig nem akadt finomabb.
A legkülönlegesebb ételt, a gömböc levest, Székelymúzsna csapata készítette, és övüké, a Röfi-Döfi csapaté lett a legszebb porta is. A legvidámabb címet a felszőszentmártoniak nyerték, a legjobb határon túli csapat a felvidéki Búcsról érkezett Csillagvár lett, a legjobb forraltbort a horvátok megyei csapata készítette, a legjobb fogópálinkát pedig a Kábeles böllérek kínálták. A különdíj a darányi horvátoké lett, az önkormányzati különdíj a Budakovászról érkezett versenyzőkhöz került, a szervezők díját pedig a Vízvári Malacölők vehették át, akik állandó tagok, nagyon jó vendéglátással, és igazi színfoltjai a böllérversenynek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!