Jól sikerült a barcsi Aratóünnep

Jó hangulatú, családias rendezvény lett, sok gyerekkel, az első barcsi Aratóünnep, melyet a Sétálóutcában és a Piactéren rendeztek. Szinte folyamatos volt az érdeklődés a program zárásáig.
 

Sikerként könyvelheti el július 10-i rendezvényét a Barcsi Turisztikai, Gasztronómiai és Kulturális Egyesület. Madarász Zsuzsanna, a szervezet elnöke a Barcsmédiának elmondta, már az előző évben szerettek volna egy Négy évszak elnevezésű programsorozatot összehozni, de a járvány, és a veszélyhelyzet közbeszólt. Most is csak a nyári rendezvényt tudták megtartani, ez viszont jól sikerült, és sokaknak szolgált örömére. Igazán látványosak voltak a gólyalábas garabonciások, akik még műsorral is szolgáltak, ez nagyon tetszett a közönségnek, akárcsak a szenior Borókások táncház jellegű közösséget megmozgató programja.
Megérkezett a verklis, aki utcazenével töltötte meg a teret, az élőszobor, melynek jó pár embert sikerült megijesztenie, de gyönyörűek voltak a kézműves utca portékái és igazán finomak a termelői piac árui. A beígért aratóételeket nagy Pál séf készítette, az aratás rejtelmeibe Szőke András előadóművész vezette be a jelenlévőket, aki a hagyományok mellett érdekességeket is elárult a nyár legfontosabb mezőgazdasági tevékenységéről.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!