Jól haladnak az épület-felújítások Barcson

Egyszerre több beruházás zajlik Barcson, és úgy tűnik mindegyik jól halad. Információink szerint, a  kivitelezők tartják a határidőket. A héten a Bem utcai régi iskolaépület átalakításáról kaptunk részletes tájékoztatót.
 

Mint arról korábban beszámoltunk a Gyermekesély Program keretében, új funkciót kap az ingatlan. Közösségi házként működik majd a felújítást követően. A feladat most az épület külső homlokzatának teljes felújítása valamint belső korszerűsítés. Új villanyszerelés, gipszkarton-mennyezet építés, teljes festés, teljes burkolás, külső hőszigetelés, akadálymentes bejárat kialakítása. A munkálatok áprilisban kezdődtek.
Zömbik Imre, a kivitelező BAU-LIZÉNA Kft. ügyvezetője kérésünkre elmondta, a hőszigetelés kész, a jövő héten már a homlokzat színezés is megkezdődik. Megtörtént a belső szerkezeti átalakítás, most festés, burkolás és szerelvényezés zajlik még. A homlokzat színezés után pedig készítik az akadálymentes bejáratot is. A szerződés szerint októberre kellene átadni az épületet, de a beruházók kérésére ez már augusztusban megtörténik.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!