Intézmény bemutató szórólapot jelentetett meg az Arany iskola

Szórólapos bemutatkozás is segíti a leendő elsősök iskolaválasztását Barcson. Az Arany János Általános Iskola a fontos döntés előtt álló családoknak szánja első sorban a színes tájékoztatót, de remélik, szélesebb körben is eljut az emberekhez.
 

Mint fogalmaztak, olyan iskolát álmodtak, mely második otthon, és ahova jó bemenni, hogy sem a tanítás, sem a tanulás ne legyen nyűg senki számára. A nevelést és az oktatást egyaránt fontosnak tartják, ezért az anyanyelvi és idegen nyelvi kommunikáció, matematika, természettudományos, digitális, művészi tudatosság és kifejezőképesség fejlesztése mellett szakkörök és sportolási lehetőségek is várják a gyerekeket. Az elsősök itt is egész napos rendszerben, tanórai és tanórán kívüli foglalkozások egyenletes elosztása mellett tanulhatják meg az alapokat.
A szórólapok mellett személyes találkozókra is lehetőség nyílik, így pl március végén már ismerkedhettek a nagycsoportosok az Arany iskola tanítóival az Arany kapu játszóház során, amikor Szülői fórumot is tartottak a beiskolázás kapcsán felmerülő kérdések tisztázására.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!