Hétfőn kezdődik a kerékpárút építése Barcson

Hétfőtől forgalomkorlátozásokra kell számítani Barcson. Indul a belterületi kerékpárút építés. A kivitelező tájékoztatása szerint egyszerre két helyszínen indulnak meg a munkálatok.
 

A Táncsics utcában és a Béke utcában találkozni majd az első kapavágással, illetve felfestésekkel tudta meg szerkesztőségünk a cégvezető István Józseftől.
A belterületi kerékpáros közlekedés úgynevezett nyomvonalas tervei még 2017-ben adták be, majd következett a kiviteli tervekkel készítése és az egyeztetések valamint a közbeszerzések sora. A kivitelező a Házmester Bau Kft. lesz, aki vállalta a pályázat megnyerésekor, hogy a forgalomkorlátozási tervet is elkészítik és ahhoz a feltételek is biztosítják. István József szerkesztőségünknek elmondta, végre minden hivatalos engedély rendelkezésre áll a kezdéshez, ma érkeznek az ideiglenes forgalomkorlátozáshoz szükséges jelzőtáblák és hétfőn kezdődik a munka. A cégvezető a jövő héten a HÍD Televízióval végig járja a nyomvonalat és részletesen tájékoztatja a lakosságot.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!