A héten újra lesz vízhiányos utca és időszak

A héten is folytatódik Barcson az ivóvízhálózatok szivacsos mosatása, és mily meglepő, újra vízhiánnyal kell számolni a Gárdonyi Géza utcában.
 

Hetekkel ezelőtt kezdődött Barcson a mechanikai tisztítás a hálózaton, és minden héten segítünk a lakóknak azzal, hogy felhívjuk a figyelmet az aktuális helyszínekre. A Gárdonyi és a Munkácsy utca környéke immár sorozatban a harmadik alkalommal szerepel a listán. Ezúttal pénteken, augusztus 14-én, lehet a Szent István utca, Gárdonyi Géza utca, Vörösmarty utca, Munkácsy Mihály utca, Liszt Ferenc utca, Erkel Ferenc utca, Bartók Béla utca, Köztársaság utca keleti része, Rózsa utca, Verbina utca, Nagyhíd utca, Bajcsy Zsilinszky utca keleti része, Vasvári Pál utca ingatlanjain nyomáseséssel, ivóvíz zavarosodással, időszakonkénti vízhiánnyal számolni.
A DRV Zrt. tájékoztatója szerint, augusztus 13-án, csütörtökön is lesz hálózat mosás, akkor Darányi utca, Hős utca, Szépkilátás utca, Szent Klára utca, Bem utca, Klapka György utca, Martinovics utca, Ady Endre utca, Virág utca, Középrigóc az érintett, 8:00-15:00 között.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!