Házasság hete a könyvtárban

Az idei évben is kapcsolódik a Barcsi Városi Könyvtár a Házasság hete országos programsorozathoz. Ezúttal esküvői képekből nyílik tárlat.

A közelmúltban jelent meg a felhívás, miszerint régi, vagy nem is annyira régi esküvői fotókat várnak, melyeket szkennelés után rögtön vissza adnak, de a másolatok a könyvtár kiállítóterében mesélnek majd ezekről a nagy pillanatokról. A kiállítás február 12-én nyílik a fotók 10-ig kell, hogy beérkezzenek, akár e-mailben is.
Több mint két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2023. november 20.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!