Gyerekek, óvodák, iskolák, ahogy Vekerdy Tamás látja

Dr. Vekerdy  Tamás tartott előadást hétfőn délután a Barcs környéki pedagógusoknak, „Gyerekek, óvodák, iskolák címmel. A tanárúr ezúttal is elvarázsolta a közönségét.
 

KEZÜNKBEN A JÖVŐ – A BARCSI JÁRÁS INTEGRÁLT GYERMEKPROGRAMJA keretén belül érkezett a szakember Barcs Város Önkormányzata meghívására a térségbe. Az előadás helyszíne ezúttal a babócsai művelődési központ volt, ahol teltház várta Vekerdy Tamást, szokásához híven most is segítő gyermeknevelési tanácsokkal látta el a szülőket, pedagógusokat egyaránt.
Az ismert és kedvelt pszichológus „ Gyerekek, óvodák, iskolák” könyvsorozata legújabb kötetében a gyermeknevelésről, iskolaválasztásról ír. Az előadás is az iskola és óvoda választásról szólt, arról mire van szüksége  a gyermeknek, mikor és milyen külön órákra járjon, mi a jó, ha hajszoljuk, vagy ha kíméljük, és, hogy mit kell hozzátenni ahhoz, amit az óvoda, vagy az iskola követel tőle? Itt is elhangzott Vekerdy Tamás örökérvényű gondolata, miszerint: a tudás helyett az érzelmi biztonság adja meg a biztos alapokat gyermekeinknek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!