Forgalomrend változás lép életbe szerdától Barcson a Városháza előtti útszakaszon

Tegnap megkezdődtek a belterületi kerékpárút építéséhez tartozó parkoló kialakítási földmunkák, ám a munkagépek, és a kiemelt vízelvezetők miatt kihelyezett forgalomterelők jelentősen akadályozták a délutáni forgalmat, ezért a rendőrség, a közútkezelővel történt egyeztetést követően a mai naptól forgalomrend változást léptet életbe.

A Barátság és a Damjanich utca közötti szakaszon a páros oldali forgalmi sáv lesz csak nyitott, tájékoztatta szerkesztőségünket Horváth Zoltán r. alezredes. 
 A közlekedésrendészeti osztályvezető elmondta, hét óra után a Bíróság épülete előtt, és a Barátság utcai útkereszteződésnél is rendőr irányítja majd a forgalmat. A Boróka szállónál beterelik a forgalmat a társasház mögötti egyirányú útra, illetve csak a személygépkocsikat és a motorkerékpárokat. A nehéz gépjárművek, az autóbuszok és a tehergépkocsik egyedi irányítás mellett haladhatnak el a Polgármester Hivatal előtti útszakaszon. A vasútállomás felől érkezők, irányítás mellett, egy forgalmi sávban haladhatnak tovább. A rendőrség felhívja alakosság figyelmét, hogy az ideiglenes forgalmi rend miatt, a Szociális Központ, és a Városháza előtti szakaszon, a megállás és a várakozás tiltott lesz. A cél forgalmat azonban egyedi irányítás mellett beengedik a rendőrök. A korlátozás a földmunkák végeztéig, jelenlegi információk alapján, a hét végéig fog tartani. Ezeken a napokon a reggeli és a délutáni csúcs idején segítik majd irányítók a forgalom haladását. Amennyiben a forgalom megkívánja, egész nap kinn maradnak a rendőrök.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!