Folytatódik a térségi útfelújítási program

Az utóbbi évek legnagyobb feladata előtt áll Vízvár, mondta a polgármester rádiónk vendégeként. 250 milliós fejlesztés indult. Intézmény felújítás, és útfelújítás egyaránt szerepel a tervek között. Kozma László beszámolt arról, hogy az elmúlt hetekben már két út megújult. A lakosság nagyon örült az új, és jó minőségű burkolatnak, és nem kell sokat várni a folytatásra sem. Még az idei év végéig újabb szakaszok készülhetnek el.
 

„Aminek nagyon örülök az a Kossuth és a Dráva utca felújítása, az egyik az 650 méter a másik pedig 425 méter. Ezt aszfalt réteggel borítottuk nemesített padkával, nagyon jó minőségben”.

Így most már az un. Házhely településrészről is könnyen bejutnak az emberek a 600 méterre fekvő faluba, és a Drávához vezető út is most már méltóképpen szolgálja Vízvár lakosságát és a vizi turizmust is.
A következő feladat a Szabadság utca burkolatjavítása, az orvosi rendelő nyílászáró cseréje, a falu számára egy munkagép, egy szállítójármű vásárlása, a művelődési ház is megújulásra vár, az óvoda, a konyha rekonstrukciója is esedékes, és egyelőre még nem tudni mi lesz a sorsa a jelenlegi iskolaépületnek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!