Folyamatosak a barcsi polgármester lakossági megkeresései

Lakossági kérésre megkönnyítették a bejárást a pálfalusi temetőbe. Egyrészt kapott napelemes megvilágítást, másrészt lépcsőkorlátot, minderről a polgármester nyilatkozott a HÍD televíziónak.

Koós Csaba kérdésre válaszolva elmondta, sok lakossági megkeresés és kérés történik évente. Ezek egyike volt a temetői korszerűsítés, a legutóbbi pedig a múlt heti fogadóórán hangzott el. A Klára utcai vízelvezető árok kapacitás bővítésére illetve folytatására kérték az önkormányzatot, hiszen annyira drasztikus lett a csapadékelosztás, hogy előfordul, fél óra alatt 100 milliméter eső hullik és ilyenkor a kertek vízben úsznak. A polgármester azt mondta, a héten elkezdik a megvalósítást, igaz csak egy tűzoltást tudnak első körben végezni, mert nagyon homokos ott a talaj. Így most kialakítják a medret és a jövő évi költségvetésből kikövezik az árkot.
Koós Csaba hozzá tette, folyamatosak a lakossági megkeresések, és igyekszik a város ezeket teljesíteni. Most készül a Csíkos házaknál a térkövezés, a hét végére talán már befejezik a munkálatokat. A polgármester hozzá tette, ezt is teljesen önerőből valósítja meg a város, lakossági adóforintokból, akárcsak az utat az Ady Endre utcában, melyet elégedetten használnak már a lakók.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!