Foci élmények közel s távol

A barcsiak Celldömölkre utaztak focizni, a csokonyavisontaiak itthon maradtak sártdagasztani. Hozzájuk többen is csatlakoztak a térségből.

Hétvégén rendezték az 1.Thermàl Kupát, ahol a rossz idő ellenére is jó hangulatú mérkőzéseket láthatott a közönség szombaton a Gyógyfürdő területén. 1.helyezett Majorka, 2.helyezett Somogyaracs, 3.helyezett Babócsa. Legjobb kapus:Hornai László (Majorka). Gólkirály:Orsós Róbert (Somogyaracs)

Celldömölkön rendezték idén a Négy városok tornáját, ahol Barcs a házigazdák mellett Körmend és Lenti csapataival mérkőzött meg. 41. alkalommal találkoztak a csapatok, de újra megerősítették elhatározásukat, hogy folytatják a tornát. Jövőre pl. Körmenden.
A találkozó szombat délután a Lenti – Körmend meccsel kezdődött, és Körmend győzött 2:1-re.  A második mérkőzésen a hazai csapat 4:0-ra győzte le Barcs csapatát, vasárnap Lenti – Barcs meccs ért ugyan így véget. A döntőben, a Celldömölk – Körmend összecsapás 1:0-ra végződött, így a házigazda Celldömölk lett a 41. találkozó nyertese.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!