Fiatalokkal telt meg szombaton a barcsi fürdő

Június 22-én Sportnapot rendeztek a barcsi fürdőn. A rendezvénynek, a szép időnek valamint a horvát ünnepnapnak köszönhetően, közel 900 fő kereste fel a strandot.
A fürdővezető arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy jól sikerült a hétvége első fele, a naposabb.

Újra sokan vették igénybe a fürdő szolgáltatásait, ám az esős vasárnap forgalma jelentősen rontotta a statisztikát. Lipics István azt is elmondta, hogy a nagyon népszerű volt a sportnap is, soha ennyi fiatal még nem vett részt a lábtenisz vagy a strand röplabda bajnokságon.    Horváth Gábor sportreferenstől megtudtuk, a szervezők kellemes meglepetésére 8-8 páros nevezett mindkét versenyre.
Lábteniszben Miskovics Péter-Tompa István, Gruber László- Csizmadia Géza és  Kocsis Péter- Kovács Tamás párosok lettek dobogósok, míg a strandröplabda esetében a Miskovics Péter-Tompa István, Detelics Balázs- Bíró Sándor és Tóth Richárd- Tóth Patrik Berzence párosok.
Lipics Istvánt az éjszaki fürdőzésről is kérdeztük. Elmondta, hogy a Városnapra tervezett hosszú nyitvatartást közkívánatra előrehozták június 22-ére, ám jött az eső. Ennek ellenére közel 70 fürdőző élvezte a sötétedést követően is a strand hangulatát, bár a csapadék miatt a tervezett disco elmaradt.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!