Európa Bajnokságon szereztek érmet a Kapronczai Művészeti Iskola barcsi növendékei

A dobogó harmadik fokára állhattak fel a barcsi táncos lábú lányok a júniusi Dance&Song Európa Bajnokságon. Tánctermi tánccal első ízben jutottak el ide barcsi diákok.
 

A Kapronczai Művészeti Iskola barcsi növendékei közül 6 lány táncolta át magát a régiós versenytől az országosig tartó úton, ahol elért eredményével és pontszámaival kvalifikálta magát a csapat az Európa Bajnokságra.
A verseny másnapján, június 21-én színpadra lépő lányok, latin-amerikai/karib alapú tánc/ pár nélkül   kategóriában indultak, Berkes Sándor felkészítésével, és rögtön az első alkalommal dobogósok lettek. Bronzéremmel térhettek haza.
Az Európa Bajnokságon sikert elérő formációs tánc előadói Bolhói Alina, Éder Alexa, Kovács Dóra, Macsel Ivett, Pataki Lora, és Tárnoki Kata.
Mint megtudtuk, a csapat tagjai még Szélesné Krautner Éva tanítványaiként kezdtek, az elmúlt években több oktatóval is dolgoztak, ebben az évben Berkes Sándor segítette őket a fejlődésben, ősszel pedig újra Szélesné Krautner Éva növendékei lesznek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!