Európa Bajnok mazsoretteseink vannak

Véget ért a „B” kategóriás versenyzőknek maratoninak tűnő látvány tánc Európa Bajnokság vasárnapi versenynapja. Ám érdemes volt kivárni az éjszakai eredményhirdetést, mert a barcsi lányok megint remekeltek.

Dibuz-Pávics Judit megkeresésünkre elmondta, hajnali négy órakor értek haza a hatnapos Európa Bajnokságról, melynek vasárnapi versenynapján volt érdekelt a barcsi Vénusz Mazsorett Csoport. Még egy „A” kategóriás bemutatkozás hátra van, arra keddig kell várni. A Dance end Song Európa Bajnokságon négy nemzet vett részt, Csehország, Szlovákia, Románia és Magyarország. A Vénusz Mazsorett csoport 11 produkcióval indulhatott a versenyen. Gyermek korcsoportban sikerült szólóban egy negyedik helyezést elérni, csoportos pompon számmal egy második helyet, és Grózner Alexa, szóló pomponos produkciója a legjobbnak bizonyult, így Alexa Európa bajnok lett. Junior korcsoportban is sikerült egy csoportos első helyezést elérni pomponos koreográfiával, a zászlós összeállítás pedig arany minősítést kapott.
A korcsoport szólistái, 2-3-4-5-6-7 helyen végeztek. A két dobogós formációval Keszi Napsugár - Patkó Petra és Kaiser Vanessza - Németh Anett páros lett Európa Bajnoki ezüst illetve bronz érmes.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!