Énekversenyeken remekelnek a barcsi növendékek

A Vikár Béla Zeneiskolában a hangszeres oktatás mellett az ének tanítás is egyre sikeresebb. Brusszelné Petrákovics Ilona növendékei a közelmúltban több rangos megmérettetésen is kiválóan szerepeltek.
 

Április végén Bonyhádon jártak, a Virányi Sándor ének versenyen, ahol Fritz Kitti és Szili Kitti: Ezüst minősítést értek el. Ezt a versenyt most rendezték elsőként, de máris nagy számú mezőny állt össze. Mind két hallgató korcsoportjában több mint tízen álltak a zsűri elé.
A Somogy Megyei Zeneiskolák XXXI. Kamarazenei Találkozóján egy Arany és egy Ezüst minősítést énekeltek össze a barcsiak. Duettel, Farkas Kristóf és Szili Kitti remekelt, az ezüstös csoportban pedig Babos Viktória, Farkas Kristóf, Pörge Zsófia, Raffai Balázs, Szili Kitti és Tóth Viktória.
A duett zeneiskolán kívüli sikereket is elkönyvelhet. A Széchényi Ferenc Gimnázium színeiben sikeresen vették az akadályt a Somogy Megyei Tehetséggála előválogatóján, így felléphettek a Kaposvári gála műsorban. Szili Kitti, Farkas Kristóf Leonard Cohen Hallelujah című művét énekelték, zongorán Hollósi Krisztián kísérte őket. Felkészítő tanáruk: Brusszelné Petrákovics Ilona volt. A fiatalok nyereménye: pénzdíjas fellépés.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!