Előjegyezhető Vértes György helyi kultúrtörténeti könyve

Nyomdába került és heteken belül kézbe vehető a barcsi művelődési ház történetéről szóló könyv. Az, hogy a könyv végül nyomdába kerülhetett, helyi összefogás eredménye.
 

Adatok, emlékek, gondolatok a barcsi kultúrházról címmel jelenik meg Vértes György helytörténeti írása a Móricz Zsigmond Művelődési Központ gondozásában. A könyv kiadását már hónapok óta várja a település közössége. Barcs Város Önkormányzata, az Avermann -Horváth Kft., a Dunaker Kft, a Dráva-Coop Zrt. és a Barcs és Térsége Vállalkozók Egyesülete támogatásával a kéziratként, könyv formájában is kézzel fogatóvá válik. Vértes György könyvének példányait Kaposváron nyomtatják, négy héten belül kész lesznek. A kultúrház egykori igazgatójának munkája nem csak olvasnivalóval szolgál majd 364 oldalon, 400 képpel, hanem extra ajándékot is kézhez kap minden olvasó. A mellékletben ugyanis jár hozzá további 1000 képet tartalmazó lemez.
A művelődési központ honlapján arról tájékoztat, hogy a kötet korlátozott számban jelenik meg és a júniusi megjelenésig előjegyezhető. Érdeklődni és előjegyezni lehet a Móricz Zsigmond Művelődési Központban, az intézmény facebook oldalán és az mzsmkbarcs@gmail.com email címen.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!