Elismerések a gimnáziumi évértékelő értekezleten

Évet értékelt a Széchenyi Ferenc Gimnázium. A barcsi középiskola vezetősége elismeréseket is átadott. A barcsi gimnázium közössége megválasztotta az év pedagógusát és az év dolgozóját is.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma adományozta Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehetett át Juhász-Nagy Zsuzsa, aki történelem szakos pedagógusként dolgozott az intézményben hosszú éveken át, egészen nyugdíjba vonulásáig. Számos versenyre, érettségi vizsgára, felvételire készítette fel diákjait. A kimagasló tudású pedagógushoz hasonlóan következetes munka jellemzi Hargitainé Szokoli Anikót is, akit a Barcsi Széchényi Ferenc Gimnázium és Kollégium tantestülete választott meg az év tanárának. Az innovatív, pozitív szemléletű pedagógus az online oktatás során új és jó gyakorlatokat osztott meg a kollégákkal. Jó közösségi ember, szülőkkel, diákokkal is megtalálja a közös hangot.
A digitális munkarendben való kiemelkedő teljesítményéért a Digitális Jólét Nonprofit Kft. elismerő oklevelet adományozott Salavecz Mariann tanárnőnek, aki mindvégig hatékonyan használta a digitális technológiát és innovatív módon építette bele a tanítás-tanulás folyamatába a digitális eszközöket - változatossá téve ezzel a tanórákat, illetve az otthoni feladatokat.
Elismerték az iskolatitkár munkáját is. Csokor Réka, az intézmény vezetője Kissné Horváth Tünde kapcsán úgy fogalmazott: nála megbízhatóbb és hozzáértőbb munkatársat nehéz lenne találni a feladatra. Munkáját fáradhatatlanul és hatalmas precizitással látja el.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!