Életműdíjak a Vállalkozók bálján

Mint arról korábban beszámoltunk, az idei évben dr. Iliásics Károly vehette át az Év Vállalkozója elismerést Barcson. Az Életműdíj esetében pedig azonos szavazatot kapott Egerváriné Soós Gabriella, az Egervári és Társai Bt. ügyvezetője, és Seres László a Seres Gépipari és Kereskedelmi cég tulajdonosa.

A Híd Televíziónak nyilatkoztak az elismerésben részesülők, így a hétfői Barcsi Krónikában elhangzott, hogy az Egervári Pékség az elmúlt év októberében zárta be kapuit, több évtizedes működést követően. Egerváriné Soós Gabriella elmondta, hogy nagyon jó érzés, hogy a vállalkozó társak így döntöttek, de fájdalmas öröm, mert a közelmúltban elhunyt férjével közösen érték el ezt az elismerést, 42 évi munkájuk van benne. id. Egervári Ferenc 1951-ben alapította a pékséget Barcson, amit államosítás után visszavásárolt és fiával ifj. Egervári Ferenccel, majd annak feleségével üzemeltett tovább. 
Seres László is megfogalmazta, hogy a díj egy kollektívának szól. A kollégáké, a cég minden egyes munkatársáé az elismerés. A mozgatórugója a cégnek persze a cégvezető, aki a vállalkozás alapítást megelőzően már 15 éve ebben a profilban dolgozott, így a rendszerváltás után kellő szakmai tudással, tapasztalattal, kapcsolati tőkével, valamint kis létszámmal és nagyon kevés pénzzel indult el az önálló úton, melyen, 31 éve, következetesen halad előre. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően pedig, ma már, osztrák vagy német cégekkel egyenértékű terméket bocsátanak ki, és több mint 100 főt foglalkoztatnak. Részletek a Barcsi Krónikában.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!