Élet a Lélekben Szeminárium

Élet a Lélekben címmel, szeminárium indul Barcson a katolikus plébánián, férfiaknak. Mint arról korábban beszámoltunk, várják a jelentkezőket a márciusban induló programra. A Szeminárium egy olyan nyolc alkalomból álló találkozás-és előadássorozat, ami a hit elevenségét adja, és szerepet a hívőknek az egyházban.

 

A jelenleg férfiaknak szervezett barcsi előadássorozat keretében a résztvevők megbeszélhetik kérdéseiket, tapasztalataikat a hitükről, társakat találhatnak a hitbéli növekedés útján, barátokat szerezhetnek és olyan kapcsolatok, kiscsoportok állhatnak össze, amelyek hosszú évekig meghatározhatják egy-egy férfi és rajtuk keresztül egy egész család életét is.
A szemináriumról a hétvégén tartottak tájékoztatót a Barcsi Római Katolikus templomban, mégpedig kaposfüredi férfiak, akik már megtapasztalták a szeminárium hatásait. Mint mondták, megtanulták hogyan tudjanak uralkodni magukon, esetleges rossz szokásaikon vagy elbizonytalanodásaikon. Az előadássorozat állomásai során egész eddigi életükre kiterjedő életgyónásban, lélekáradásban vehettek részt, most pedig már küldetést teljesítenek, és boldogan tesznek tanúságot hitük mellett.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!