Elérhetők a rajzpályázat alkotásai

Bárki számára elérhetők és láthatók a Barcs 40 év múlva rajzpályázatra érkezett munkák. Az alkotásokat a kiíró, Móricz Zsigmond Művelődési Központ osztotta meg.
A képek alapján elmondható, hogy egy nagyáruház még biztosan érkezik a következő évtizedekben Barcsra, akárcsak egy-két híres gyorsétterem. Lesz stadion, éjjel-nappalik sora, sok-sok emeletes lakóház, mind ez arra enged következtetni, hogy a település lakosságszáma ugrásszerűen növekedni fog.

Érkeznek hozzánk új kereskedők, pl. igazi nagy márkák kínálják majd itt portékáikat, a sátras, kavicsos piac helyén park létesül, áll még az akkor 240 éves katolikus templom, lesz felhajtó az autópályára, lesz új híd is, sőt földalatti és föld feletti supervonat is. Külön parkoló várja a kis légi járműveket, a drónokat, az elektromos járgányokat, a lapos tetőkön növényeket termesztenek, és napelemmel működnek majd az utcai lámpák is. No és akkor még nem beszéltünk az épülő várról, a mindenhol megtalálható kerékpárútról, a körforgalomban helyet kapó akváriumról, a csúszdaparkról, moziról, kalandparkról, vagy épp a horvát-magyar élénkülő kapcsolatról. Minderről a városnapra megnyíló kiállításon személyesen is meggyőződhetnek az érdeklődők. A legjobb alkotások pedig bekerülnek egy időkapszulába.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!