Egyre népesebb az úszószakosztály

Újabb csoportnak indított úszásoktatást a Dráva Úszó - és Szabadidősport Egyesület, szeptember óta ez már a harmadik turnus. Hétfőn kilenc lurkó ismerkedett az úszás alapjaival.
 

Némethné Bojtor Beáta egyesületi elnök, a Dráva Hullámnak elmondta, hogy egyre népszerűbb az úszás és az edző csapat, ezért az eddigi két csoporttal szemben az idei őszön, három, ingyenes úszásoktatás indult, és ezért kellett edzői létszámot is bővíteni. A most indult, sorban a 7 csoporttal, Cseresznyés Bálint foglalkozik, heti két alkalommal. A jelenleg 9 fős társasághoz még lehetőség nyílik 1-2 fő fogadására.
Az elnöknő azt is elmondta, hogy az idei pályázati keretek közt indult ingyenes úszásoktatásnak is az a célja, hogy a december 20-i záró napot követően, minél többen kapjanak kedvet a rendszeres sportszerű úszáshoz. Az előző években két-két csoport szokott indulni, azok 90% továbbra is úszik, de már egyesületi keretekben.
A három edző, Tarlósi Dorina, Csaba Árpád és Cseresznyés Bálint 81 fővel foglalkozik jelenleg. Az úszószakosztály versenyzőinek szabadidős tevékenységét és a csapatszellem erősítését továbbra támogatja az egyesület pl. egyesületi logóval ellátott pólóval és sapkával.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!