Defibrillátort helyezett üzembe barcsi telephelyén a Seres Kft

Automata Életmentő Defibrillátort helyezett üzembe a Seres Gépipari és Kereskedelmi Kft. munkavállalói számára. Barcson ez az első, kimondottan munkahelyi, üzemi életmentő készülék.
 

Seres László, cégtulajdonos mindig nagy hangsúlyt fektetett a munkavédelemre, az elsősegélynyújtás minőségére, épp ezért defibrillátor beszerzése már korábban is szerepelt a tervek között. A barcsi Mentő Alapítvánnyal együttműködésben, most érkezett el a pillanat a készülék bérlésére. Kaviczky Károly, alapítványi elnök megkeresésünkre elmondta, miután minden mentőautót felszereltek már defibrillátorral, az alapítványi gépek megmaradtak légzőkészülékekkel együtt képzésekre, gyakorlásra és tartaléknak a megye számára. Ezen gépek egyikét bérli ezen túl a Seres Kft.
Az átadás a cég évzáró rendezvényén történt, melyen Kaviczky Károly, Zak Zoltán, ill. Börzöli Zoltán mentő tisztek rövid bemutatót tartottak az életmentő defibrillátor használatáról, a szakszerű újraélesztésről, és szívpumpálás fontosságáról. Kaviczky Károly hozzá tette, szívpumpálás nélkül a defibrillátor használata tulajdonképpen felesleges, az az újraélesztés első eleme csupán, ugyanakkor fontos eleme.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!